Menu
Your Cart

Deca

Deca
U.S. Polo Assn. Belo-plave patike za Dečake (Cameron) U.S. Polo Assn. Belo-plave patike za Dečake (Cameron)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Belo-plave patike za Dečake (Cameron)Spoljašnji Materijal: Veštačka KožaUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: PvcVrsta Poveza: čičak, pertle..
1.219,15 RSD 3.295,00 RSD
U.S. Polo Assn. Crne čizme za Devojčice (Ezno) U.S. Polo Assn. Crne čizme za Devojčice (Ezno)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Crne čizme za devojčice (Ezno)Spoljašnji Materijal: PU/TEKSTILUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: FilonVrsta Poveza: čičak..
2.218,15 RSD 5.995,00 RSD
U.S. Polo Assn. Devojačke Bele Patike (Cameron) U.S. Polo Assn. Devojačke Bele Patike (Cameron)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Ženske Bele/Roze Patike za Devojčice (Cameron) Spoljašnji Materijal: Veštačka KožaUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: PvcVrsta Poveza: čičak, pertle..
1.219,15 RSD 3.295,00 RSD
U.S. Polo Assn. Devojačke Crne Patike (Cameron) U.S. Polo Assn. Devojačke Crne Patike (Cameron)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Devojačke Crne Patike (Cameron)Spoljašnji Materijal: Veštačka KožaUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: PvcVrsta Poveza: čičak, pertle..
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
U.S. Polo Assn. Mornarske čizme za Dečake (Ezno) U.S. Polo Assn. Mornarske čizme za Dečake (Ezno)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Mornarske čizme za Dečake (Ezno)Spoljašnji Materijal: PU/TEKSTILUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: FilonVrsta Poveza: čičak..
2.218,15 RSD 5.995,00 RSD
U.S. Polo Assn. Mornarske Patike (Cameron) U.S. Polo Assn. Mornarske Patike (Cameron)
Nema na stanju
Brend: US POLO
U.S. Polo Assn. Mornarske patike za dečake (Cameron)Spoljašnji Materijal: Veštačka KožaUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: PvcVrsta Poveza: čičak, pertle..
1.219,15 RSD 3.295,00 RSD
U.S. Polo Assn. Mornarske Patike za Dečake (Cameron) U.S. Polo Assn. Mornarske Patike za Dečake (Cameron)
Nema na stanju
Brend: US POLO
Polo Assn. Mornarske Patike za Dečake (Cameron)Spoljašnji Materijal: Veštačka KožaUnutrašnji Materijal: TekstilĐon: PvcVrsta Poveza: čičak, pertle..
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 7, ukupno: 7 (1 Stranica)

Deca su hiperaktivna bića. Skaču, trče i stalno su u pokretu. Njihova mala stopala hodaju na sve strane, razvijajući pritom svoj istraživački duh.  Svu tu energiju podnose njihove cipele, pa se zato brzo habaju. 

Složićete se da roditelju nije lako da pronađe pravu vrstu obuće. Zato je Ponchico sastavio kratki vodič kako se bira obuća za decu. 

U našoj online prodavnici ćete naći modele koji će Vašem detetu omogućiti da se nesmetano kreće, igra i raste.

Ponchico obuća za decu - modeli

  • U.S. Polo Assn patike (Cameron) - Za devojčice u dve boje: beloj i crnoj, sa roze detaljima. 

Za dečake su u ponudi mornarsko plave i bele patike sa plavim detaljima.  

Spolja su izrađene od veštačke kože, povez je na čičak, tako da će i Vama i Vašem detetu biti lakše obuvanje i izuvanje. Dizajnirane su sa stilom, u trendi bojama, i mogu se nositi u svim prilikama. 

  • U.S. Polo Assn čizme (Ezno) - Za zimske dane u ponudi imamo čizme. Model za dečake je u mornarsko plavoj boji, a za devojčice u crno-roze kombinaciji. 

Povez je na čičak, za brže i lakše rukovanje. Napravljene su od kvalitetnih i izdržljivih  materijala, lagane su i udobne, omogućavajući vašem detetu da bude aktivno ceo dan.

Odaberite omiljene patike iz naše kolekcije i dozvolite svojoj deci da se ležerno prepuste svojoj omiljenoj igri.

Ponchico obuća za decu -  pogodna za svaku priliku

Dečija obuća u našoj prodavnici može se nositi za svaku priliku: druženje sa prijateljima, igranje u parku, rodjendani. Dizajn i boje se lako kombinuju sa ostatkom garderobe, tako da će i Vaše dete biti trendi i skladno obučeno. 

Vezanje na čičak i gumeni đon omogućavaju stabilan i pravilan hod. 

Nama u Ponchicu je izuzetno važna sigurnost Vašeg deteta. Pridržavamo se sigurnosnih propisa za maksimalnu zaštitu stopala Vašeg deteta.

Dečija obuća različitog dizajna

Ponchico obuća za decu odlikuje se minimalističkim dizajnom, te su idealne za svakodnevno nošenje. Dizajnirane su za maksimalnu udobnost i pomažu Vašem detetu da udobno hoda do škole ili energično trči po igralištu.

Pogledajte našu Internet ponudu i zaljubite se u funkcionalni dizajn, kvalitet, fleksibilnost i svestranost modela. 

Stvari koje treba uzeti u obzir pri kupovini dečije obuće

Pripremili smo za Vas par saveta na šta treba da obratite pažnju pri izboru obuće za decu.

  1. Koju veličinu cipela uzeti za dete? Kao opšte pravilo, biće im potrebno do 1,0-1,5 cm više od dužine stopala, za rast i udobnost. Treba da ima dovoljno prostora izmedju palca i vrha cipele. Kad su u pitanju dečije cipele, zapamtite zlatno pravilo: bolje je imati veću cipelu nego manju. Savet: Dečija stopala brzo rastu, pa ćete morati često da proveravate jesu li im cipele još uvek odgovorajauće veličine. Žuljevi su čest pokazatelj da su male.
  2. Dobro gazište je takođe važno. U Ponchico-u vodimo računa i da gazište bude optimalno i odgovara malim stopalima, bez ograničavanja. Plikovi su često pokazatelj da je cipela premala.
  3. Većini dece predškolskog i školskog uzrasta potrebno je nekoliko pari cipela koje će preživeti njihove svakodnevne avanture, kao što su sport, igra na otvorenom, skakanje po baricama. Najbolje što roditelji mogu da urade je da investiraju u funkcionalne i izdržljive cipele.
  4. Materijali - Obuća za decu treba da bude napravljena od prozračnih materijala, u kojima koža može da diše. 
  5. Polovne stvari - Nije preporučljivo da koristite polovne cipele, jer cipela treba da odgovara specifičnim stopalima Vašeg deteta. Detetu biste mogli obuti polovne cipele jedino ako nisu bile mnogo korišćene.

Cene dečije obuće

Ponchico obuća za decu je čvrsta, izdržljiva i dugotrajna. Naš asortiman uključuje bezvremenske, kvalitetne modele po pristupačnim cenama. U njima će Vaša deca biti sigurna i u trendu.

Vaš novac će biti pametno uložen u obuću koja će izvrsno poslužiti svrsi. 

Potražite obuću za svoje dete i uživajte u bezbrižnosti igre Vašeg deteta.