Menu
Your Cart

Dukserice za dečake uzrasta od 0-3 godine

Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk. Duks za bebe dečake.Okrugli izrez oko vrata, ravan rukav, detaljna dukserica za vezom.Proleće 2022...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 85% Pamuk, 10% Poliester, 5% Viskoza.Duks sa kapuljačom i slikom mede za dečaka, okovratnik sa rajsferšlusom...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk.Okrugli izrez oko vrata, odštampani tekst, duks sa dugim rukavima...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Garnish-1: 85% Pamuk, 10% Poliester, 5% ViskozaGarment-2: 100% PamukDukserica sa džepovima i slikom medveda za dečaka.Nežna na dodir, izgled trikotaže, vezena dukserica sa slikom medveda.Glavni materijal: 50% Poliester, 42% Pamuk, 8% Elastin...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Sadržaj tkanine: 100% PamukPanda dukserica za dečaka.Kontrastna boja, Crno i belo,Panda štampa, dukserica sa neonskim detaljima za dečačiće. Garnish-1: 70% pamuk, 30% poliester...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk. Panda dukserica za dečaka.Panda štampana, ukrašena kontrastnom bojom, dukserica sa kapuljačom...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% PAMUKPlava dukserica sa kapuljačom za dečake.Dukserica okruglog izreza oko vrata, vezena, dugih rukava za dečaka...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavni materijal: 65% Pamuk, 35% Poliester.Rokerska dukserica za dečaka.Okrugli izrez oko vrata, odštampana, ispisani detalj na rukavu, izdignuta tkanina iznutra, duks za dečaka...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Prikazati: 1 između 8, ukupno: 8 (1 Stranica)

Dukserice (Dečaci 0-3) 

Dukserice su omiljeni komad garderobe dečaka svih uzrasta, ali najslađi su oni modeli za najmlađe. Bilo da u njoj spava, ili provodi vreme u igri i šetnji, vaše dete će se osećati prijatno, komforno i sigurno u našim modelima. 

Jednostavni ili sa upadljivijim printom i bojom - naše dukserice za bebe dečake pružaju udobnost i sigurnost. Nudimo ih u različitim bojama, veličinama, sa primamljivim dezenima i zanimljivih krojeva. 

Obezbedite se za čitavu godinu i sve vremenske prilike, jer u ponudi imamo dukseve za sva godišnja doba - tanje modele za prohladne večernje aktivnosti u parku ili deblje za igre u jesenjim i zimskim danima.  

Duksevi za bebe dečake

Da bi bebe mogle u potpunosti da uživaju u svojoj igri, naše dukserice za bebe dečake su tu da svojim prirodnim materijalom omoguće lagodnost i prijatnost nošenja. Prepoznatljivi smo po jednostavnim krojevima, ali i efektnim bojama i mekanom materijalu koje će vaše dete sigurno voleti.  

Upravo zahvaljujući kvalitetnim materijalima, duksevi će i dalje izgledati kao novi i nakon više pranja, a vi ćete biti zadovoljni našom brigom o vama. 

Izabrali smo najbolje za vas, a vi za vaše dete izaberite kvalitet i bezbrižne igre.

Modeli dukserica za bebe dečake 

Naše dukserice za bebe dečake su po svačijem ukusu i za sve prilike. Vaši mališani sa nama mogu biti moderni od malih nogu. 

Ponchico nudi različite modele - od onih sa okruglim izrezom i ravnim rukavima, dugmićima, kapuljačom, rajsferšlusom, do modela sa puff i neonskim detaljima. 

Neka vaš mališan izabere da li će danas biti rokerska zvezda ili uspavana panda, a mi ćemo obezbediti kvalitet, udobnost i trajnost modela iz naše ponude. 

Mislili smo i na vas, roditelje, pa smo materijale birali po istrajnosti i održivosti i budite uvereni da smo izabrali najbolje. Duksevi su skrojeni od čistog pamuka ili u kombinciji pamuk-poliester, uz mali procenat viskoze i elastina za neke modele, što garantuje prijatno nošenje.   

Dukserice koje pružaju toplinu vašoj bebi

Naše dukserice su nežne, prijatne na dodir, i ono što je roditeljima najvažnije - tople. Prijanjaju uz oblik tela vašeg deteta i dopuštaju koži da u aktivnostima slobodno diše u hladnim danima. Zato su toplije, punije dukserice za bebe dečake odličan izbor za hladne zimske dane koji su pred nama. 

Zahvaljujući pamuku kao osnovnom sastavu, održavaju toplotu tela i pružaju potpuni ugođaj. Modeli sa kapuljačom zaštitiće vaše dete od vetra  i hladnoće, dok će im istovremeno dati cool izgled.  

Duksevi sa različitim printovima 

Nudimo dukserice za bebe dečake sa razičitim printovima, za svačiji ukus i stil. 

Neka vam dan bude ispunjen mekanim zagrljajima uz “Bear hugs” model sa kapuljačom, a tmuran dan osunčan i nasmejan uz žuto-beli duks sa natpisom ”Good day”. 

Printovi su tu da upotpune ugođaj i učine dane zanimljivijim i nasmejanijim. 

Cene dukseva za bebe dečake

Sigurni smo da bi svaki roditelj svome detetu obezbedio najbolje i potrudili smo se da dukserice za bebe dečake budu dostupne svima. 

Po pristupačnim cenama dobićete udobnost i kvalitet. Uz njih dobijate i osmeh vašeg deteta, a on, priznaćete, nema cenu.