Menu
Your Cart

Majica dugih rukava za dečake uzrasta od 0-3 godine

Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk.Majica dugih rukava za dečake.Okrugli izrez oko vrata sa dugmićima, vez sa šljokicama, majica dugih rukava.Garni-1: 95% Pamuk, 5% Elastin.Proleće 2022...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk.Okrugli izrez oko vrata, zakopčan, vez sa šljokicama, majica dugih rukava.Proleće 2022...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk.Majica dugih rukava sa okruglim izrezom oko vrata za dečake, detaljan elastični vez, sa dugmadima.Garni-1: 95% Pamuk, 5% Elastan...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Sadržaj tkanine: 60% Pamuk, 40% Poliester, Garnitura-1: 100% pamuk.Škotska karirana košulja za dečaka...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 4, ukupno: 4 (1 Stranica)

Majice dugih rukava (Dečaci 0-3) 

Majice dugih rukava su najpraktičnija stvar koju možete kupiti za svog mališana. Lako se uklapaju u svaki stil i druge odevne komade, a veoma su prijatne i komforne za svakodnevno nošenje. 

Za spavanje, igru, šetnju ili mir, majice dugih rukava namenjene su svim aktivnostima koje vaš dečak voli i koje mu razvijaju motoriku i maštu. Pružaju komfor i osećaj sigurnosti vašem mališanu u svakom trenutku.

Pogledajte našu ponudu majici za bebe dečake i izaberite boju i dizajn koji će se vašem detetu najviše svideti. 

Majice dugih rukava za bebe dečake 

U ponudi imamo tri klasična modela majici sa dugim rukavima u tri boje - beloj, žutoj i plavoj, sa upečatljivim dizajnom i šarama. Možete ih uklopiti u svakodnevne aktivnosti vašeg deteta, jer su prijatne, mekane i udobne. 

Za posebne prilike i stilizovan izgled izaberite škotsku kariranu košulju na koju nijedan gost porodične slave neće ostati imun. Upotpunite stajling našim modelom pantalona za dečake i možda ćete među gostima pronaći i snajku. Toliko su naši modeli efektni. 

Modeli majica dugih rukava za bebe dečake 

Sve naše majice za dečake su sa dugim rukavima koji prate liniju ruku i ne smetaju pri igri. Napravljeni su od pamuka što im garantuje izdržljivost i dugo trajanje, bez obzira na broj pranja. A praćete ih često, jer će ih vaše dete rado nositi. 

Izaberite model sa okruglim izrezom oko vrata sa dugmićima ili bez njih, u beloj, plavoj ili žutoj boji. A što da ne i sve? Uklapaće se idealno sa trenerkama i donjim delovima, jer su jednostavni i laki za oblačenje. 

Majice dugih rukava sa simpatičnim dizajnom 

Svaka naša majica dugih rukava za bebe dečake ima simpatičan dizajn koji se dečacima naročito dopada. Mislili smo na razvoj njihovih motoričkih sposobnosti i izabrali modele sa šarama različitih boja i materijala koji će im biti primamljivi. 

Šare različitih geometrijskih oblika u boji ili natpis izvezen šljokicama jednako privlače pažnju mališana i i dečaci ih rado oblače. 

Majice dugih rukava u različitim bojama 

Deca mogu da nose sve boje, svaka im lepo stoji i u svakoj će izgledati lepo. 

Mi smo po pitanju boja najviše mislili na roditelje - želeli smo da boje majica dugo traju i da se ne ispiraju pri pranju. Uz kvalitetan pamuk to smo i dobili i prenosimo vam modele koji će i nakon više pranja izgledati novo. 

Vama ostaje da izaberete boju koja se vašem detetu najviše sviđa.

Cene majica dugih rukava za bebe dečake  

Navikli ste od nas da uvek imamo modele po povoljnim cenama za dati kvalitet. Tako je i ovog puta. 

Na majicama ne treba štedeti, a mi vam i ovoga puta preporučujemo da izbor majice ne ograničavate na jedan model, već da vaše dete obučete u sve boje - jer mu sve lepo stoje.