Menu
Your Cart

Najčešća pitanja

Naručivanje željene robe možete učiniti brzo i lako. Sve detalje možete pronaći ovde.

Potrebno je da kliknete na dugme “Prijavite se”, a zatim da odaberete opciju “Zaboravili ste lozinku?”. Nakon toga unesite Vašu email adresu na koju će Vam stići link za unos nove lozinke.

Plaćanje na rate u ovom trenutku nije moguće.

Plaćanje Dina, Maestro, Visa i MasterCard platnim karticama moguće je izvršiti ukoliko je kartica odobrena za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Plaćanje platnim karticama je realizovano u saradnji sa Banca Intesa AD Beograd i obavlja se na posebnoj stranici jednostavnim unosom podataka sa Vaše platne kartice.

Nakon što unesete podatke sa kartice i potvrdite plaćanje, banka odobrava transakciju i samim tim Vaša porudžbenica je odobrena i u procesu je pripreme za isporuku. Cenovnik usluga kurirske službe City Express vidljiv je prilikom kupovine. 

U skladu sa Ugovorom sa Banca Intesa AD Beograd, informacije sa Vase platne kartice ni u jednom trenutku nisu dostupne nasem sistemu.


Zamena artikla nije moguća, osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Molimo vas da pre kontaktiranja korisničke podrške pripremite vaš broj porudžbine.

Možete se obratiti našoj Korisničkoj podršci svakim radnim danom na broj telefona: +381 62 433 247  ili poslati email na: info@ponchico.com 

Svakog radnog dana od 09:00 do16:00h.

Ukoliko imate poteškoća u toku registraciji možete se obratiti našoj Korisničkoj podršci svakim radnim danom od 9:00 do 16:00h na broj telefona: +381 62 433 247  ili poslati email na: info@ponchico.com 

Član Ponchico programa lojalnosti može biti svaka odrasla osoba koja popuni registracioni formular preko veb stranice. Oni će uvek biti prvi koji će saznati za nove kolekcije ili predstojeće promocije i dodatne popuste.

Poene sakupljaš kroz kupovinu :

Kupovinom u iznosima od: 1995-2995 RSD; osvajate 100 poena/RSD za narednu kupovinu

2996-4995 RSD ;osvajate 200 poena/RSD za narednu kupovinu

4996-7500 RSD; osvajate 300 poena/RSD za narednu kupovinu

>7501 RSD osvajate 500 poena/RSD za narednu kupovinu. 

Poeni su dostupni nakon što je porudžbina kompletirana i pojaviće se na Vašem profilu. Ukoliko paket nije preuzet ili nije isporučen Vaši poeni neće biti obračunati. Za više detalja posetite OVDE.

Možete ga pronaći u svom nalogu lojalnosti na našoj veb stranici u okviru vašeg profila. U ovom delu možete saznati koliko bodova trenutno imate, koliko bodova vam je još preostalo.

Za više detalja posetite OVDE.