Menu
Your Cart

Pantalone i Trenerke za dečake uzrasta od 0-3 godine

Brend: PANÇO
Glavni materijal: 70% Pamuk, 30% PoliesterTrenerke za dečaka.Udobna trenerka elastičnog struka sa džepovima i štampanim detaljima...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavni materijal: 70% Pamuk, 30% PoliesterTrenerke za dečaka.Udobna trenerka elastičnog struka sa džepovima i štampanim detaljima...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavni materijal: 85% Pamuk, 5% Viskoza, 10% Poliester Garnish-1: 95% Pamuk, 5% ElastinPletena tkanina sa teksturom, oblik šalvara, pletene pantalone sa kožnim detaljima.Pletene pantalone za dečaka...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% PAMUKPantalone za bebe dečake u veličini 98.Pletene pantalone sa džepovima, elastične u predelu struka, sa vezicom i nitnama...
1.330,15 RSD 3.595,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk. Trenerke za dečake.Elastične u struku i nogavicama, sa ranflom, vrpcom i rupicama u pojasu...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavni materijal: 80% Pamuk, 20% PoliesterTrenerke za dečake.Elastični struk, tekstualni detalji na kolenima, elastične noge, rupica za pojas, donji deo trenerke sa učkurom...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Elastične u struku i nogavicama, sa tekstualnim detaljima na kolenima, ranflom, vrpcom i rupicama u pojasu.Glavni materijal: 75% Poliester, 25% Pamuk...
1.108,15 RSD 2.995,00 RSD
Brend: PANÇO
Glavna tkanina: 100% Pamuk.Detalj plamene tkanine, rebrasti struk u dve boje.Ušice i donji deo trenirke sa ekstra raširenim džemperima...
738,15 RSD 1.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 8, ukupno: 8 (1 Stranica)

Dečaci vrlo rado nose trenerke i pantalone u svim prilikama. Pružaju im prijatni osećaj i sigurnost, jednostavne su i lake za oblačenje, a pomalo unose i dozu ozbiljnosti u celokupan stajling. 

Trenerke za bebe dečake su komad garderobe koji i roditelji biraju iz sličnih razloga - jer su jednostavno savršene za svaki vid dečije aktivnosti. Lako se oblače, još lakše isprljaju i skinu, ali su uz izbor pravog materijala isto tako lake za održavanje. Mi vam nudimo kombinaciju pamuka i elastina kao kombinaciju koja se najbolje pokazuje i za nošenje i za održavanje. 

Pantalone svako ima u garderoberu, pa i bebe dečaci. Neki posebni trenuci u životu zahtevaju elegantniji stil i tu pantalone pristižu u pomoć. Najčešće ostavljaju utisak jedinstvenosti i neustrašivosti, pa ih roditelji često biraju za svoje mališane.

Pantalone za bebe dečake 

Ako bismo trenerke za bebe dečake odredili za sportski stil, onda bismo sigurno pantalone vezali za jedinstveni dečiji stil uz dozu elegancije. 

Za vašeg mališana izabraćete pantalone najčešće u nekim svečanijim prilikama i situacijama  koje izlaze iz okvira svakodnevnog. Izbor pravog modela jednako je bitan kao i izbor boje, i mi smo tu da vam taj izbor olakšamo. 

Trenerke za bebe dečake 

Sve naše trenerke za bebe dečake su napravljene od pamuka u kombinaciji sa poliesterom, elastične u struku i nogavicama. Odlične su za svakodnevnu igru, puzanje, hodanje i padanje. Udobne su i prate svaki pokret tela tako da ne stežu i ne ometaju aktivnosti.  

Ispratiće prve korake, prva šutiranja lopte, prve padove. Biće podrška odrastanju i stvaranju uspomena.

Trenerke za bebe dečake nudimo u različitim bojama (sivoj, crnoj, braon i plavoj), sa različitim detaljima u vidu učkura, ranfle, vrpce, džepova i tekstualnih detalja. Sve se lako peru i odražavaju. 

Modeli trenerki i pantalona  

Naše trenerke i pantalone za bebe dečake imaju džepove i vrpcu u predelu struka, kao i određeni detalj po kome se izdvajaju - tekstualna šara na kolenima, učkur, šara, rebrasti struk u dve boje. Po tim detaljima ih možete raspoznati i odabrati onaj model koji je po vašem ukusu.

Trenerke i pantalone za bebe dečake su izrađene od 100% pamuka ili u kombinaciji pamuk-elastin, a imamo u ponudi i model od pletene tkanine sa teksturom u obliku šalvara i sa kožnim detaljima. 

Svaki naš model je unikatan i jednostavnog kroja, za svačiji ukus i stil života.

Komforne trenerke i pantalone za bebe dečake

Poznati smo po kvalitetnim materijalima po pitanju svih naših proizvoda. Naši modeli su komforni i udobni upravo zbog visokokvalitetnog materijala od kog su skrojeni. Posebno je to slučaj sa dečijom garderobom. Na kvalitetu i udobnosti ne štedimo. 

Naše komforne trenerke i pantalone za bebe dečake ispratiće vaše dete u svakom koraku i pružiće mu sigurnost i komfor kakav zaslužuje. 

Cene trenerki i pantalona za bebe dečake  

Cene naših trenerki i pantalona su zaista povoljne. Nama je bitno vaše poverenje i zato vam nudimo proizvode kojima ćete sigurno biti zadovoljni.

S obzirom da predstavljaju važan deo dečijeg garderobera i da će ih vaši mališani vrlo često nositi, ne časite časa. Pružite vašem detetu udobnost, koja je sa nama zagarantovana.