Menu
Your Cart

Haljina

Haljina
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 95% Poliester, 5% ElastanBaršunasta crna haljina, ravno krojena, bez naramenica, V-izrez, bez postave, sa tankim bretelama.Tkanina ove haljine je laka za održavanje I ne gužva se a Vam pruža maksimalnu udobnost pri nošenju. Komad koji morate imati u svom ormaru. Lak je za ..
1.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 84% Modal, 16% Poliester.Haljina sa kragnom i V izrezom, bordo haljina.Mekana i prijatna na dodir, maksimalno udobna  pa  su komfor i prijatan osećaj sastavni deo nošenja ove haljine. Lako se održava, upečatljiva boja ove haljine je stvorena da dodatno istakne va..
4.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 52% Viskona, 28% Poliester, 20% Poliamid.Trikotažna, rebrasta, uska, crna midi haljina golih ramena, dugačkih uskih rukava sa dužinom ispod kolena. U svom sastavu ima viskozu - prirodni materijal, nalik na svilu zbog koje je haljina lagana  i ima lep, elegantan “pad”. Tkanina p..
2.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% LiocelIzuzetno mekana, elegantna i sa sjajem poput svile.Širok kroj, ovratnik košulje, dugih rukava, ljubičasta haljina od tkanine gabardine. Tkanina koja ima najvišu stopu apsorpcije vlage, u svom sastavu ima  antialergijska i ekološka vlakna.Informacije o dužini : Kratka..
2.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% LiocelIzuzetno mekana, elegantna i sa sjajem poput svile.Širok kroj, ovratnik košulje, dugih rukava, Crna haljina od tkanine gabardine.Tkanina koja ima najvišu stopu apsorpcije vlage, u svom sastavu ima  antialergijska i ekološka vlakna.Informacije o dužini : KratkaModel: ..
2.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% LiocelIzuzetno mekana, elegantna i sa sjajem poput svile.Širok kroj, ovratnik košulje, dugih rukava, bordo haljina od tkanine gabardine.Tkanina koja ima najvišu stopu apsorpcije vlage, u svom sastavu ima  antialergijska i ekološka vlakna.Informacije o dužini : Kr..
2.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sastav tkanine: 5% Elastan, 95% Poliester.Haljina ravnog kroja, okruglog izreza oko vrata, modernog dezena.Tkanina ove haljine je laka  za održavanje a ujedno Vam pruža maksimalnu udobnost pri nošenju. Možete je nositi u bilo kojoj prilici, odaberite ovu haljinu jedinstvenog dezena za novu dime..
2.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 55% Viskoza, 36% Poliamid, 9% ElastanPletena, široka haljina A kroja, sa okovratnikom košulje i kratkim rukavima.Tkanina ove haljine  je laka za održavanje I ne gužva se lako.Podaci o dužini: KratkaModel: S, Visina: 180 cmDimenzije modela: Grudi: 87 cm, Struk: 63 cm, Bokov..
4.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Crna haljina rebraste teksture, ravnog kroja, sa rolka okovratnikom I dugim rukavima. Sadržaj tkanine: 100% PoliesterTkanina ove haljine je laka  za održavanje I ne gužva se a ujedno Vam pruža maksimalnu udobnost pri nošenju.Naramenice, šlic sa strane  I rolka su detalji koji će Vas u..
1.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% PoliesterHaljina od tila sa cvetnim uzorkom, ravnog kroja, V-izreza, kratkih rukava, bez postave.Model S, visina: 177 cmDimenzije modela: Grudi: 82 cm, Struk: 60 cm, Bokovi: 91 cmPodaci o dužini: Midi..
5.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 10, ukupno: 10 (1 Stranica)