Naručivanje i Plaćanje

Kupovina putem onlajn prodavnice Ponchico.com je jednostavna. U nastavku možete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.

Registracija/Prijava

Kupovinu putem sajta moguće je izvršiti kao gost ili registrovani korisnik. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u svega par koraka. Odaberite opciju „Registracija“ i navedite da li ste pravno ili fizičko lice, ime i prezime, email adresu, broj telefona i  željenu lozinku. Predlažemo Vam da se pri procesu registracije prijavite na newsletter, pročitate I prihvatite uslove korišćenja. Nakon potvrde klikom na „Nastavi“ dobićete podatke za registraciju na navedenu email adresu. Da biste potvrdili registraciju potrebno je da pratite instrukcije iz navedenog email-a.

Ukoliko ste postojeći korisnik, da biste obavili kupovinu potrebno je da se prijavite tako što ćete odabrati opciju “Prijava” i uneti svoju email adresu i lozinku.

Pronalazak željenog proizvoda

Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija, odabirom brenda, kategorije proizvoda ili boje, kao i pomoću polja za brzu pretragu. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na naziv proizvoda kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom na kojoj možete odabrati boju I veličinu proizvoda. Klikom na “Kupite sada” proizvod će biti ubačen u Vašu korpu. Ukoliko želite još proizvoda, ponovite postupak. Kada ste završili sa odabirom kliknite na ikonicu korpe, još jednom proverite svoju listu I idite na opciju “Završi kupovinu”.

Plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti platnim karticama u trenutku kupovine ili kuriru prilikom dostave, plaćajući isključivo gotovinom.

Ukoliko plaćate karticom, imate mogućnost plaćanja na rate i to do 3 rate.

Plaćanje platnim karticama

Robu poručenu putem onlajn prodavnice moguće je platiti Visa/Dina, MasterCard i American Express platnim karticama ukoliko su iste odobrene za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.

Plaćanje platnim karticama Visa/Dina, MasterCard i American Express je realizovano u saradnji sa Banca Intesa AD Beograd i obavlja se na posebnoj stranici jednostavnim unosom podataka sa Vaše platne kartice.

Nakon što unesete podatke o kartici i potvrdite plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je vaša porudžbina odobrena i u procesu pripreme za isporuku. 

U skladu sa Ugovorom sa Banca Intesa ad Beograd, procesorom platnih kartica, podaci o platnim karticama koje kupac unosi prilikom plaćanja nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava

Dostava je besplatna za iznose preko 5.000,00 dinara.

Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba City Express radnim danima od 08:00 do 16:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana.

Sadržaj korpe

Sadržaj korpe biće sačuvan i ukoliko napustite onlajn prodavnicu, pa se vratite. Kako se stanje proizvoda na lageru ažurira jednom u 24h može se desiti da željeni artikal u trenutku kada odaberete opciju “Plaćanje” nije više raspoloživ. U tom trenutku sadržaj korpe će se automatski osvežiti i Vi ćete imati informaciju o raspoloživosti željenih artikala.