PONCHICO LOYALTY PROGRAM

Šta je Ponchico program lojalnosti?

Verujemo da svi naši kupci žele da budu jedinstveni i da se osećaju posebno.

Da bismo ponudili više pogodnosti, dodatne popuste, poklone i mnoga iznenađenja za Ponchico Loyalti klijente, kreirali smo Ponchico program lojalnosti.

Kako mogu da postanem član Ponchico loyalty programa?

Potrebno je da se registruješ na našem sajtu.

Koje dodatne pogodnosti ostvarujem kao član Ponchico programa lojalnosti?

Nakon završene kupovine, od Ponchico - a dobijate 5% od ukupnog iznosa kupovine i ovaj iznos možete iskoristiti za bilo koju narednu kupovinu.

Na ovaj način, sakupljeni iznos u dinarima je dostupan nakon što je porudžbina kompletirana i pojaviće se na Vašem profilu.

Ukoliko paket nije preuzet ili nije isporučen osvojeni iznos  neće biti obračunat. Za više detalja posetite OVDE.

Kako se ostvaruje Ponchico lojalti iznos u dinarima?

Ponchico lojalti iznos u dinarima se ostvaruje kroz kupovinu.

Program lojalnosti - Generalna pravila

 • Kupac će na dan završene kupovine osvojiti Ponchico lojalti iznos u dinarima, na osnovu ukupnog iznosa kupovine I može ih koristiti za sledeću porudžbinu.
 • Ponchico lojalti iznos u dinarima se prikupljaju svakom kupovinom, a rok važenja je 365 dana.
 • Uvek ćete biti prvi koji će saznati za nove kolekcije ili predstojeće promocije i popust.
 • Može se uvek zaraditi/iskoristiti sa svim trenutnim načinima plaćanja (plaćanje karticom/pouzećem).
 • Ne postoji minimalna količina za otkup/korišćenje Vašeg Ponchico lojalti iznosa u dinarima . Možete ga koristiti kad god poželite, tokom plaćanja po Vašem izboru, kreditnom karticom ili pouzećem.
 • Ne postoji minimalni iznos kupovine kao ograničenje za dobijanje Ponchico lojalti iznosa u dinarima. Za svaku kupovinu možete zaraditi lojalti iznos kao 5% od ukupnog iznosa završene kupovine.
 • Sistem obračunava zarađene Ponchico lojalti iznos u dinarima  automatski. Kada završite kupovinu, dobićete e-poštu i moći ćete da vidite svoj lojalti iznos u dinarima na kontrolnoj tabli naloga.
 • Kupci će biti obavešteni o oduzimanju Ponchico lojalti iznosa u dinarima  sa njihovog naloga putem e-pošte, automatski nakon završetka sledeće kupovine.
 • „Ponchico lojalti iznos u dinarima “se ne mogu preneti na druga lica i može ih koristiti samo član programa lojalnosti.
 • Klijenti lojalnosti mogu u bilo kom trenutku da se upoznaju sa iznenađenjima u vezi sa pogodnostima kupaca u pogledu pravila korišćenja/zarađivanja Ponchico lojalti iznosa u dinarima  o kojoj će u međuvremenu biti obavešteni svi klijenti
 • Ukoliko odlučite da vratite robu kupljenu u našoj online prodavnici, Ponchico lojalti iznos u dinarima  se automatski oduzima po odobrenom povratu i povraćaju proizvoda.
 • Član programa lojalnosti može se susresti sa nagrađenom/sniženom prodajnom cenom proizvoda ili/ili posebnim kampanjama sa različitim informacijama koje dele putem e-pošte.
 • Tokom kampanje ne možete iskoristiti, Ponchico lojalti iznos u dinarima. Tokom kampanje moguća je zarada, Ponchico lojalti iznosa u dinarima.

Gde se nalazi moj profil za Loyalty program?

Možeš pronaći na svom nalogu u loyalty delu na našem veb sajtu u okviru svog profila.

U ovom delu možete saznati osvojeni iznos u dinarima koji možete iskoristiti i koliko dinara Vam je prostalo.

Kome mogu da se obratim za pomoć ili podršku?

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa loyalty programom, možete da nam se obratite pisanjem na e-mail adresu info@ponchico.com.

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.