Menu
Your Cart

PONCHICO

Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukOdrazite svoj ležerni i jedinstveni stil uz Crnu modernu Crop Top Duksericu!Podesite položaj i dužinu na struku kako želite zahvaljujući fleksibilnom, podesivom rubu!Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfo..
1.478,15 RSD 3.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original Crop Top je napravljen od pamuka koji vam omogućava da se tokom zime osećate toplo kao da je leto.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan osecaj su sastavni deo nošenja ove du..
1.478,15 RSD 3.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukOsetite duginu energiju proleća sa svojim zelenim skraćenim duksom sa kapuljačom.Podesite položaj i dužinu na struku kako želite zahvaljujući fleksibilnom, podesivom rubu! Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje..
1.478,15 RSD 3.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: Pamuk.Ponchico Original dukserice su napravljene od pamuka koji vam omogućava da se tokom zime osećate toplo kao da je leto.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, što je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan osećaj su sastavni deo nošenja ov..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Оriginal Dukserice su napravljene od pamuka koji vam omogućava da se tokom zime osećate toplo kao da je leto.Otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan osećaj su sastavni deo nošenja ove dukseric..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Оriginal dukserice su napravljene od pamuka koji vam omogućava da se tokom zime osećate toplo kao da je leto.Osetite slobodu u svojoj sivoj ležernoj dukserici.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Ko..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original Oversize duks haljina je napravljena od pamuka koji vas greje.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje.Komfor i prijatan osećaj su sastavni deo nošenja ove duks haljine.Obucite modernu Bež&nb..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original Oversize duks haljina je napravljena od pamuka koji vas greje.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje.Komfor i prijatan osecaj su sastavni deo nošenja ove duks haljine.Obucite modernu Crvenu Overs..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original duks haljina je napravljena od pamuka koji vas greje.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan osećaj su sastavni deo nošenja ove duks haljine.Osetite se jedinstvenim i modernim ..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original duks je napravljen od pamuka koji vam pruža toplinu.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje.Komfor i prijatan osecaj su sastavni deo nošenja ove duks haljine. Obucite modernu bež d..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: Pamuk.Osetite duboki okean sa svojom tamnoplavom duksericom sa kapuljačom.Ponchico oversize dukserice su napravljene od pamuka koji vam omogućava da se tokom zime osećate toplo kao da je leto.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je..
2.218,15 RSD 5.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukOsetite duboki okean i zeleni mir sa svojom zeleno plavom duksericom sa kapuljačom.Ponchico Original duks je napravljen od pamuka koji vam pruža toplinu.Takodje, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan o..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Brend: PONCHICO
Sadržaj tkanine: PamukPonchico Original duks je napravljen od pamuka koji vam pruža toplinu.Takođe, otporna je na gužvanje i lako se pere na visokim temperaturama, sto je čini lakom za održavanje. Komfor i prijatan osećaj su sastavni deo nošenja ove dukserice.Obucite moderan zeleni duks u kombinaci..
1.848,15 RSD 4.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 13, ukupno: 13 (1 Stranica)
Ponchico - Misija kompanije je da na jednom mestu ponudi širok asortiman proizvoda inostranog, ali i domaćeg porekla, koji će omogućiti našim kupcima da idu u korak sa vremenom i najnovijim svetskim trendovima. Vizija kompanije je da olakša kupovinu internacionalnih proizvoda, a samim tim i doprinese boljem kvalitetu života svojih klijenata. Cilj kompanije je da svojim kupcima ponudi široki asortiman kvalitetnih proizvoda koji uz sigurnu kupovinu vodi ka obostranom zadovoljstvu i lojalnosti.