Menu
Your Cart

Suknje

Suknje
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% PoliesterSlim Fit, midi dužine, bordo suknja, visoki struk, pletena suknja sa šlicem sa neobičnim detaljem.Tkanina ove suknje je laka za održavanje I ne gužva se a ujedno Vam pruža maksimalnu udobnost pri nošenju. Duboki šlic je ono što čini ovu suknju autentičnom a njena ..
3.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 66% Veštačka Koža, 31% Poliester, 3% Elastan.Kožna suknja visokog struka i širokog kroja.Moderna suknja koja pruža maksimalnu udobnost pri nošenju a u isto vreme je i laka za održavanje.Kožna suknja je laka za kombinovanje, možete je nositi u bilo kojoj prilici, odaberite kožnu sukn..
5.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 73% Poliester, 20% Pamuk, 7% LureksPletena mini suknja visokog struka, ravnog kroja, sive boje sa karnerom. Maksimalna udobnost pri nosenju, materijal mekan na dodir, otporan na gužvanje i lak za održavanje.Određeni procenat Lureksa koji je hemijski neutralan u kontaktu sa kožo..
3.995,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% ViskozaSlim Fit, crna boja, visoki struk, cvetni uzorak, prorezana i pletena suknja.Tkanina ove suknje je nalik na svilu, lagana je i ima lep, elegantan “pad”. Ima veliku mogućnost apsorpcije vlažnosti, s minimalnim učinkom znojenja što je čini prijatnom za nošenje a ujedno je ..
4.295,00 RSD
Brend: JIMMY KEY
Sadržaj tkanine: 100% Poliester.Slim Fit, visoki struk, pletena crna suknja sa šlicem.Tkanina ove suknje pruža maksimalnu udobnost pri nošenju,otporna je na gužvanje i laka za održavanje. Detalj na struku i duboki šlic čine ovaj komad interesantnim.Informacije o dužini: MidiModel: S, Visina: 18..
4.995,00 RSD
Prikazati: 1 između 5, ukupno: 5 (1 Stranica)